Nieuwe hoofdtrainer HV Tornado

By
Updated: september 2, 2018

Na een aantal onderhandelingen in het vorige seizoen zijn wij verheugd om te kunnen melden dat Hans Eijlers de nieuwe hoofdtrainer bij Tornado is. Hans is een ervaren trainer met meerdere jaren op het niveau van de Hoofdklasse, bij zowel Dames als Heren handbal. De laatste jaren was dat bij VVW te Wervershoof. Wij zijn blij om een gedegen trainer als Hans vast te hebben kunnen leggen.

Na het vertrek van de vorige trainer in seizoen 2017-2018 heeft Tornado met een aantal invallers gewerkt die voor deze diensten van harte worden bedankt. Met name Jeff Aalmoes, Marga Visser, Sander van Duffelen, Marloes van Wijhe en Jeroen van Leijen hebben vele uren ingevuld om de continuïteit van de trainingen en het coachen te waarborgen.

Het nieuwe seizoen is gestart en de eerste trainingen zijn reeds achter de rug. We hopen dat de ervaring van Hans en het deels verjongde Dames 1 team ons weer een hoge ranking gaat geven in de Hoofdklasse.

Groetend,

Bestuur Tornado