Paasbrodenactie is van start

By
Updated: februari 21, 2018

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse paasbrodenactie. Vanaf heden kunnen de jeugdleden van de C, D, E, en F paasbroden verkopen. Het geld wat hiermee wordt opgehaald komt ten goede aan een leuke jeugddag! De ingevulde formulieren kunnen t/m zondag 4 maart ingeleverd worden bij Margaret de Vries (Buddleialaan 86) of Marcelle Wessel (Mahonialaan 21).

Graag even attentie voor het juist invullen van het formulier. Dit bevordert de verdere verwerking van de formulieren.
Een volle kaart is een chocolade paashaas waard en diegene die de meeste paasbroden heeft verkocht krijgt een bijzonder cadeau! Verkoop je 10 paasbroden of meer, dan hoef je geen geld te betalen voor de jeugddag van dit jaar. Verkoop je 9 paasbroden of minder, dan zijn wij genoodzaakt een eigen bijdrage te vragen voor de jeugddag.

Mocht je formulier vol zijn dan kan je via onderstaande link een nieuw formulier downloaden en uitprinten:

Bestellijstpaasbroden voor de F- E- D- en C jeugd teams[6206]

Bestellijstpaasbroden voor B- A- Dames Recreanten teams[6188]